Volg SVGG op Twitter

  • Waiting for Twitter... Once Twitter is ready they will display my Tweets again.

Van de voorzitter: Maatregelen Corona-virus (update 2 april)

27 maart 2020


P1080103

Update Corona maatregelen naar aanleiding persconferentie d.d. 31 maart 2020

Beste leden,

Allereerst wil ik de wens uitspreken dat het goed met jullie en jullie naasten gaat!

Zoals verwacht heeft de rijksoverheid afgelopen dinsdag tijdens de persconferentie de maatregelen ter beperking van verspreiding van het coronavirus verlengd tot en met 28 april. Dit betekent dat ons sportcomplex ook tot die datum blijft gesloten. Wat er na 28 april gaat gebeuren is nog onzeker, of en in welke vorm sporten/voetballen dan weer mogelijk is hangt af van de situatie op dat moment.

De KNVB heeft gisteren ook al gelijk gereageerd en laat weten dat alle amateurcompetities niet worden hervat. Dat geld voor de heren-, dames- en ook de jeugdcompetities. Zie ook het nieuwsbericht.

Het bestuur heeft inmiddels contact met de Groenmakers opgenomen om te zorgen dat het (klein) onderhoud aan de velden op korte termijn kan starten zodat we bij een eventuele opheffing van de maatregelen de velden op dat moment weer kunnen gebruiken. Dat zal dan geen voetbal in competitieverband zijn maar we denken dan meer aan trainingen, toernooien en/of oefenwedstrijdjes. Hopelijk kunnen we dan nog even samen genieten van het mooie spelletje voetbal!

We zullen jullie op de hoogte houden omtrent openstelling van het sportcomplex, mochten de maatregelen van de rijksoverheid aanleiding hiervoor geven.

Vooralsnog wensen wij jullie allen veel gezondheid en blijf naar elkaar omkijken!

Namens het bestuur van SVGG en met sportieve groeten;

Gregor Gross Bölting

 

 

 

 


Competitiestand SVGG 1Sport Vereniging Gedeon Garde