Volg SVGG op Twitter

  • Waiting for Twitter... Once Twitter is ready they will display my Tweets again.

SVGG 75 jaar!!!

1 augustus 2021


75-jarig-jubileum

Vandaag is ons SVGG precies 75 jaar oud/jong!

Gefeliciteerd allemaal!

En met allemaal bedoel ik ook echt allemaal, want SVGG dat zijn we met z’n allen. Leden, oud-leden, supporters, vrijwilligers, sponsoren, bestuurders  en (oud)-trainers en verder iedereen die SVGG een warm hart toedraagt.

SVGG, al 75 jaar een vereniging met een sociaal belangrijke functie in ons mooie dorp Megchelen. Ons sportpark is een ontmoetingsplek waar (jeugd-)spelers en speelsters veilig kunnen sporten, waar ouders en begeleiders respectvol met elkaar omgaan en waar iedereen, maak niet uit of je nou in het eerste of in het vierde elftal voetbalt, gewaardeerd wordt!

Door respectvol met elkaar om te gaan kweken we een grote betrokkenheid. Deze betrokkenheid is volgens mij het fundament wat ons als SVGG’ers verbindt en waar we ons bestaansrecht aan danken.

SVGG is volop in beweging, aan de ene kant proberen we door samenwerking met buurtverenigingen een stevige basis te leggen voor het voetbal in Megchelen na 2025, aan de andere kant zoeken we ook het gesprek met andere (sport)verenigingen uit Megchelen om te kijken waar we elkaar kunnen versterken. Onze kernactiviteit blijft natuurlijk wedstrijd gericht voetballen maar ook het aanbieden van alternatieven zoals walking voetbal, tafeltennis of jeu de boule behoort misschien binnenkort tot de mogelijkheden.

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een speciaal jubileumboek waarin de afgelopen 75 seizoenen worden beschreven. Met prachtige foto’s en hilarische verhalen die boven komen drijven tijdens interviews die worden gehouden met bekende en minder bekende SVGG’ers, ik kijk erna uit!

Dit seizoen starten alle seniorenelftallen in nieuwe “jubileum” tenues, mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren, hartelijke dank hiervoor! Uiteraard hadden we de presentatie op een iets andere manier willen doen tijdens het jubileumfeest dat om de bekende reden geen doorgang kon vinden.

Ik wens iedereen een gezond, sportief en succesvol voetbalseizoen 2021/2022!

Laten we er samen voor zorgen dat SVGG ook de komende jaren bestaansrecht heeft.

Nogmaals gefeliciteerd allemaal en blijf gezond!

 

Gregor Gross Bolting

voorzitter SVGG

 

 

 

 


Competitiestand SVGG 1Sport Vereniging Gedeon Garde