Volg SVGG op Twitter

  • Waiting for Twitter... Once Twitter is ready they will display my Tweets again.

Jan van de Wouw volgt Ruud Pastoor vanaf seizoen 18/19 op als hoofdtrainer

24 januari 2018


vdwouw

Nadat Ruud Pastoor onlangs had aangegeven om aan het einde van dit seizoen na 4 jaar te stoppen als hoofdtrainer bij onze club is de sollicitatieprocedure voor een nieuwe hoofdtrainer opgestart. De technische commissie onder leiding van Maarten Mecking, Roy Wissing en Bas Bongers is aan de hand van het functieprofiel op zoek gegaan naar een waardige opvolger voor Ruud.

Na enkele gesprekken met kandidaten werd al snel duidelijk dat Jan van de Wouw erg goed past bij de ambitie en de cultuur van SVGG. Jan van de Wouw is woonachtig in Zevenaar. Hij is zijn actieve voetballoopbaan gestart bij BVO Heracles uit Almelo en heeft daarna 13 jaar in het eerste elftal van D.C.S. gespeeld. Vanwege knieproblemen heeft hij zijn actieve loopbaan toen gestaakt en heeft hij de benodigde trainersdiploma’s gehaald.

Bij onder andere OBW, WIVOS, Spc. Groessen, Spcl. Brummen, Stokkum, Kilder, SDZZ, Rijnland en SV.Loil heeft Jan als coach gewerkt. Op dit moment is Jan hoofdtrainer bij RKPSC waar hij aan het einde van dit seizoen vertrekt. Tevens is Jan werkzaam als scout van BVO De Graafschap. Het enthousiasme en de passie waarmee Jan praat over voetbal in de breedste zin heeft ons overtuigd en uiteraard hopen we op het “Wouw”- effect… Jan zal naast zijn taak als hoofdtrainer ook betrokken zijn bij de jeugdopleiding van SVGG.

Gregor Gross Bolting
voorzitter SVGG


Competitiestand SVGG 1Sport Vereniging Gedeon Garde