Volg SVGG op Twitter

  • Waiting for Twitter... Once Twitter is ready they will display my Tweets again.

Guido Hakvoort nieuwe voorzitter Club van 100

29 december 2018


P1080099

Op de jaarlijkse ledenvergadering van de Club van 100 op 14 dec. j.l. is Guido Hakvoort door de aanwezige leden benoemd tot voorzitter van de Club van 100. Wij wensen Guido heel veel succes!

Tijdens de vergadering is verder bekend gemaakt dat Tom Venhorst als gastheer zal optreden voor de Club van 100. Tom gaat de jaarlijkse excursie organiseren en zal ook gastheer zijn tijdens de wedstrijd dat de Club van 100balsponsor is bij een thuiswedstrijd van SVGG 1, dit seizoen is dat SVGG – GWVV op 22 april 2019.

Het budget van 2018 zal besteed worden aan verduurzaming van onze accommodatie. Wij denken dan aan energiezuinige ledverlichting in combinatie met automatische schakeling. Eugene en Guido gaan hier offertes voor opvragen en in samenwerking met de accommodatie commissie van SVGG een plan opstellen om dit te realiseren. Er zal ook gekeken worden of Ledverlichting van de velden tot de mogelijkheden behoort en wat hier de kosten voor zijn.

Wij willen als Club van 100 graag zichtbaar zijn bij SVGG, daarom laten we een bord maken dat een plek zal krijgen in de kantine. De Club van 100 zorgt voor financiële steun aan SVGG om zo extra wensen die er zijn te kunnen realiseren, een doel waar we best trots op mogen zijn!

We hopen dat de Club van 100 de komende jaren verder zal groeien in ledenaantal zodat we samen leuke projecten voor SVGG kunnen realiseren. Mocht je ook lid willen worden van de Club van 100 spreek dan een van de leden aan of mail naar: tom_kramer@hotmail.com. Meer informatie over de Club van 100 is hier te vinden.


Competitiestand SVGG 1Sport Vereniging Gedeon Garde