Volg SVGG op Twitter

  • Waiting for Twitter... Once Twitter is ready they will display my Tweets again.

FC Winterswijk JO15-5 – Gendringen/SVGG JO15-3G

28 september 2019


P1080112

Het was wederom passen en meten. Oorzaken; gestopt met voetbal, afgemeld, geblesseerd, niet mogen keepen i.v.m. blessure en geblesseerd met de training toch willen voetballen.

Met zeven fitte, 3 half fitte en 4 spelers van de JO13-1 stonden we aan de aftrap in Winterswijk, waarvan Sven, Kjeld, Mees en de 4 spelers van de JO13-1 al in Groenlo met de JO13-1 hadden gespeeld.

Het was voor sommige wennen qua spel omdat ze niet op hun positie speelde waar ze normaal spelen, maar soms is het even niet anders. We begonnen sterk en creëerde de eerste kansen, toch wist FC Winterswijk de score te openen met een afstandsschot. Sven bracht ons terug op 1-1, maar wederom een afstandsschot zette de ruststand op 2-1. Voor rust viel Siebe nog uit met een rugblessure, Matthijs moest hem dus al vroegtijdig vervangen.

Met een 2-1 achterstand en het feit dat we veel beter waren begonnen we sterk aan de 2de helft, wat resulteerde in een 2-3 voorsprong door Sven en Mart. We hadden in de rust gehamerd op hun afstandsschoten door één speler, helaas wist hij wederom zijn brilvizier op ons goal te richten en de 3-3 te score.

De wedstrijd werd feller, er werden overtredingen gemaakt maar de scheidsrechter liet veel toe. Kay werd door een gestrekt been tegen zijn hoofd geraakt en kon niet meer verder spelen. Vanuit de vrije trap kon Sven de 3-4 score en even later ook nog de 3-5.

Helaas stond het brilvizier nog op scherp en afstandsschot 4 lag in ons net, eindstand 4-5.

Dank aan Matthijs, Muhammed, Luuk en Douwe voor het meespelen.

Volgende week wederom tegen SDOUC JO15-2, in de beker hebben we hier verloren. We weten dus hoe we hier de strijd aan moeten gaan om 3 punten mee te nemen.


Competitiestand SVGG 1

SponsorenSport Vereniging Gedeon Garde