Volg SVGG op Twitter

  • Waiting for Twitter... Once Twitter is ready they will display my Tweets again.

Vrijwilligersavond S.V.G.G. was een succes!

16 maart 2013


Afgelopen vrijdagavond (15-3) vond de vrijwilligersavond plaats in café de Kievit. Na eerst een uurtje gezellig gezamenlijk te hebben geborreld, bemerkte je dat de spanning begon te stijgen op het moment dat er groepen werden gemaakt. Het vrijwilligersgilde werd namelijk in vijf, met zorg gekozen, groepen verdeeld.

Deze groepen gingen met elkaar de strijd aan in een intellectueel hoogstaand spel. De groepen waren aan elkaar gewaagd en tot de laatste ronde waren alle groepen nog potentiële winnaars. Uiteindelijk bleek toch één team beter te zijn dan de rest, dit was team vijf. Namens ons nogmaals gefeliciteerd en heel veel plezier met jullie prijs!

Wil je dit spektakel volgend jaar niet missen (natuurlijk wil je dat niet), ga dan als de sodemieter vrijwilligerswerk doen voor S.V.G.G. en wees erbij.

Natuurlijk willen wij alle vrijwilligers van S.V.G.G. bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar en hopen dat we het komende jaar weer een beroep op jullie kunnen doen!

Activiteitencommissie S.V.G.G.

 

Voor diegene die gister niet aanwezig konden zijn, hieronder een foto-impressie.Competitiestand SVGG 1Sport Vereniging Gedeon Garde