Volg SVGG op Twitter

  • Waiting for Twitter... Once Twitter is ready they will display my Tweets again.

SVGG Pokeravond wordt Nederland – Argentinië

10 oktober 2022


Beste pokeraars. Vanwege het onverwachte succes van onze Oranje helden, hebben wij helaas moeten besluiten om het pokertoernooi te cancelen. We zullen zeer binnenkort met een nieuwe datum hiervoor komen. Maar aangezien jullie as vrijdag toch vrij hebben gehouden, willen we jullie graag uitnodigen om met z’n allen het Nederlands Elftal naar de overwinning te schreeuwen tegen Messi en consorten. De wedstrijd begint om 20:00u, maar vanaf 19:30 verwachten wij jullie om er samen een mooi feest van te maken in de kantine. Tot vrijdag!

Vrijdag 9 december vanaf 20.00 uur vindt in de kantine het jaarlijkse SVGG Pokertoernooi plaats. In de loop der jaren is deze avond uitgegroeid tot een toernooi met zo’n 40 pokeraars van binnen en buiten de club. Naast het hoofdtoernooi is er een cashgame, zodat ook afvallers de hele avond door een kaartje kunnen leggen. Ook toeschouwers zijn uiteraard van harte welkom.

Deelnemers kunnen zich aanmelden bij Mark Elfrink via 06-20418910 of Dennis Venhorst via 06-30152547. Inleg is €10 per persoon.


Competitiestand SVGG 1Sport Vereniging Gedeon Garde