Volg SVGG op Twitter

  • Waiting for Twitter... Once Twitter is ready they will display my Tweets again.

Mark Vermeulen wint 6e SVGG Voetbalquiz

11 mei 2020


Door Corona-perikelen gaat de 6e editie van de SVGG Voetbalquiz de boeken in als de Digitale Voetbalquiz. Fysiek bij elkaar komen in de SVGG kantine zat er helaas niet in, maar via online videochat kon de quiz in aangepaste vorm toch doorgaan. Presentator Koen Keuper opende vrijdag 9 mei om 20.00 uur het online speelveld, waarbij in totaal 30 duo’s/deelnemers inbelden.

Door de quiz online te spelen waren ook veel spelers van buiten de regio in staat deel te nemen. Waar de quiz in eerdere edities toch een sterk Megchels/regionaal karakter had, hadden we nu meerdere deelnemers uit o.a. de Betuwe en de Randstad. Het niveau lag dan ook erg hoog.

Na een spannende avond bleek de top-3 binnen één punt van elkaar te staan, waarbij Mark Vermeulen met een eindscore van 106 de titel wist binnen te slepen. Plaats 2 en 3 eindigden gelijk met een score van 105, hier moest een benaderingsvraag de beslissing forceren. Luciën & Niels eindigden op de tweede plek en Stef & Twan behaalden de derde plaats. Alle deelnemers bedankt, de organisatie kijkt ondanks de bijzondere omstandigheden terug op een leuke en soepel verlopen avond. Hopelijk kunnen we jullie volgend jaar in de kantine verwelkomen voor de 7e editie!


Competitiestand SVGG 1Sport Vereniging Gedeon Garde