Volg SVGG op Twitter

  • Waiting for Twitter... Once Twitter is ready they will display my Tweets again.

Jos Wilting Kaarttoernooi 2020

31 januari 2020


“Hartenjagen met maat”

Het duurt nog even, maar in maart gaan we weer hartenjagen met maat ten behoeve van het Koningin Wilhelmina Fonds ter bestrijding van kanker. Voor diegene die het welbefaamde toernooi nog niet kent, een korte uitleg.

Het toernooi wordt door café de Kievit en S.V.G.G. gezamenlijk georganiseerd, in totaal zijn er vier kaartavonden verdeelt over de twee verschillende locaties. Je kaart als duo elke avond tegen vier andere duo’s en probeert daarbij zoveel mogelijk punten te behalen. Het team dat aan het einde van de vier kaartavonden de meeste positieve punten heeft wint.

Lijkt het je leuk om mee te doen aan dit toernooi, geef je dan nu op (in tweetallen). Opgeven kan per e-mail bij Koen Heukshorst, tevens kan je je opgeven in de kantine van SVGG of bij Wim in het café. Opgeven kan tot 27 februari 2020. De kaartavonden zullen elke keer om 20.00 uur starten en zijn op de volgende woensdagen en locaties:

  • 4 maart 2020 (Café de Kievit)
  • 11 maart 2020 (Kantine SVGG)
  • 18 maart 2020 (Café de Kievit)
  • 25 maart 2020 (Kantine SVGG)

Het is uw eigen verantwoordelijkheid om voor vervanging te zorgen, als u een avond niet mee kunt doen. Het is niet mogelijk een avond, als team, over te slaan. Dit in verband met een oneerlijke totaalscore en het opgestelde speelschema.

Namens ondergetekende van harte bedankt,

KWF Fonds, SVGG en Café de Kievit.


Competitiestand SVGG 1Sport Vereniging Gedeon Garde