Volg SVGG op Twitter

  • Waiting for Twitter... Once Twitter is ready they will display my Tweets again.

Jos Wilting Kaarttoernooi 2019

23 januari 2019


kaarttoernooi

Het duurt nog even, maar in maart gaan we weer hartenjagen met maat ten behoeve van het Koningin Wilhelmina Fonds ter bestrijding van kanker. Voor diegene die het welbefaamde toernooi nog niet kent, een korte uitleg.

Het toernooi wordt door café de Kievit en SVGG gezamenlijk georganiseerd, in totaal zijn er vier kaartavonden verdeeld over de twee verschillende locaties. Je kaart als duo elke avond tegen vier andere duo’s en probeert daarbij zoveel mogelijk punten te behalen. Het team dat aan het einde van de vier kaartavonden de meeste positieve punten heeft wint, het voorgaande jaar waren Michel Venhorst & Koen Heukshorst de trotse winnaars van dit toernooi.

Lijkt het u leuk om mee te doen aan dit toernooi, geef je dan nu op (in tweetallen). Opgeven kan per mail bij koenheukshorst@hotmail.com, tevens kunt u zich opgeven in de kantine van SVGG of bij Wim in het café. Opgeven kan tot 27 februari 2019. De kaartavonden zullen elke keer om 20.00 uur starten en zijn op de volgende woensdagen en locaties:

  • 6 maart, Kantine SVGG
  • 13 maart, Café de Kievit
  • 20 maart, Kantine SVGG
  • 27 maart, Café de Kievit

Het is uw eigen verantwoordelijkheid om voor vervanging te zorgen, als u een avond niet mee kunt doen. Het is niet mogelijk een avond, als team, over te slaan. Dit in verband met een oneerlijke totaalscore en het opgestelde speelschema.


Competitiestand SVGG 1Sport Vereniging Gedeon Garde